Суд арештував ще одного фігуранта «справи Василишина» із заставою у 1,5 млн гривень

Суд арештував ще одного  фігуранта «справи Василишина» із заставою у 1,5 млн гривень

Чоловік може вийти з-під варти у випадку внесення застави в розмірі 1 млн 520 тисяч гривень

Дніпровський районний суд Києва застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення 1,5 млн грн застави до директора урологічного центру Олександрівської клінічної лікарні Юрія Сирняка, який є другим фігурантом у справі заступника міністра охорони здоров’я Романа Василишина, передає прес-служба столичної прокуратури.

Як зазначили у прес-службі, сьогодні суд обрав арешт на 60 діб і як альтернативу визначив заставу для Сирняка у розмірі 1,52 млн грн.

Згідно з рішенням суду, чоловік може вийти з-під варти у випадку внесення застави в розмірі 1 млн 520 тис грн. Суд також поклав на нього обов'язки у випадку внесення застави носити електронний браслет.

Нагадаємо, що вказану особу затримали разом із заступником міністра охорони здоров'я України в ніч на п'ятницю, 8 липня, за підозрою у хабарництві.

Під час обшуку, що здійснювався в рамках розслідування того ж кримінального провадження, у зловмисників було вилучено понад 50 тис дол США, 320 тис грн та 2,5 тис євро.

Нагадаємо, 8 липня Дніпровський районний суд застосував до заступника міністра охорони здоров’я Романа Василишина запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 3 вересня з можливістю внесення застави у сумі 2 млн 856 грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: