Суд не задовольнив скаргу адвоката капітана судна «Норд»

Суд не задовольнив скаргу адвоката капітана судна «Норд»

Апеляційний суд Херсонської області залишив скаргу адвоката капітана судна «Норд» без задоволення. Про це в мережі Facebook повідомила прокуратура Автономної Республіки Крим.

«8 травня 2018 року Апеляційний суд Херсонської області залишив скаргу адвоката капітана судна „Норд“ без задоволення», — йдеться в повідомлені.

25 березня українські прикордонники затримали в акваторії Азовського моря риболовецьке судно під прапором Росії. Прокуратура АРК порушила кримінальне провадження за фактом виходу судна «Норд» із закритого Києвом порту анексованої Керчі.

8 квітня українські прикордонники не пустили в Росію екіпаж заарештованого керченського судна «Норд», який був оштрафований судом в Маріуполі за порушення порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України.

19 квітня рано вранці двоє українців, членів команди судна «Норд» виїхали з України до Білорусі, пред'явивши документи громадян Росії.

Пізніше прикордонники не пустили на рейс з Києва до Мінська інших 7 членів екіпажу «Норда». Вони надали на прикордонний контроль аналогічні документи громадян РФ, але прикордонники вилучили їх та склали протоколи про чергову спробу незаконного порушення державного кордону України.

Читайте також: Великі проблеми маленького «Норда». Чи перетвориться Росія на країну-пірата?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: