Суд погодився допитати Януковича через відеозв'язок

Суд погодився допитати Януковича через відеозв'язок
Віктор Янукович

Розгляд справи він переніс на 10 ранку 21 березня

 Оболонський райсуд Києва, який слухає справу про державну зраду Віктора Януковича, готовий надати можливість Януковичу свідчити у цій справі у режимі відеоконференції. Про це на засіданні 14 березня заявив суддя Владислав Дев'ятко.

«Суд готовий забезпечити та надати можливість дати обвинуваченому Януковичу показання про цій справі. Допиту шляхом відеоконференції визнала сторона обвинувачення сьогодні, вона не заперечувала проти цього і в попередніх судових засіданнях», - сказав Дев'ятко.

Розгляд справи він переніс на 10 ранку 21 березня, оскільки захист просив дослідити прес-конференцію Януковича, але додав, що буде готовий досліджувати цей доказ після допиту свідків з Криму.

«Організовуємо свою роботу так: наступне засідання 21 березня,  подальшому засідання 27, 28 та 29 березня, далі 4-5, 11-12 та 18-19 квітня», - сказав вын.

Дев'ятко також визначив 8 дат для допиту свідків захисту: 21, 28- 29 березня, 4-5 та 11-12 квітня. «На ці 8 судових засідань прошу забезпечити прибуття та допити свідків, щоб за ці 8 засідань усіх свідків допитати, яких, нагадаю, залишилося 13», - сказав суддя.

Датами судових дебатів Дев'ятко визначив 18 та 19 квітня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: