Суд проігнорував заяву Гриба про погане самопочуття

Суд проігнорував заяву Гриба про погане самопочуття
Фото: Facebook Ігоря Гриба

Батько Павла Гриба зауважив, що вимога Європейського суду з прав людини провести додаткові фахові обстеження його сина не була виконана

Суд у російському Ростові-на-Дону на засіданні у п'ятницю, 18 січня, проігнорував заяву українця Павла Гриба про погане самопочуття.

Про це у Facebook написав батько Павла Ігор Гриб.

«Сьогодні, 18 січня, в Ростові-на-Дону відбулось чергове судове засідання. Павло зробив заяву стосовно поганого самопочуття і попросив перенести засідання, але суд відхилив її, мотивуючи це довідкою із СІЗО», - повідомив батько Павла.

За його словами, Павло повідомив «про побиття при затриманні, про те, як його душили викрадачі, як знущались та вибивали покази». «Та реакція суду нульова», - підкреслив Ігор Гриб.

Він зауважив, що вимога Європейського суду з прав людини провести додаткові фахові обстеження і надати про це матеріали до 2 січня 2019 року не була виконана.

«24-25 січня відбудуться наступні судові засідання. Павло дуже просить бути на них присутнім українських журналістів», - додав батько Павла Гриба.

Нагадаємо, Європейський суд з прав людини вимагав від Росії довідки про стан здоров'я політв'язня Гриба, якому раніше у суді стало зле.

Грибу в Росії інкримінують «схиляння до теракту». Хлопця затримали 24 серпня 2017 року в білоруському місті Гомелі. Українець повністю заперечив у суді пред’явлені йому обвинувачення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: