Суд розглядає справу Януковича: адвокат просить про зустріч з клієнтом

Суд розглядає справу Януковича: адвокат просить про зустріч з клієнтом

Максим Герасько знову клопоче про перенесення судового засідання

Сьогодні, 28 вересня, в Оболонському райсуді Києва поновилося засідання у справі щодо обвинувачення екс-президента Віктора Януковича у державній зраді.

Адвокат Януковича Максим Герасько знову клопоче про перенесення судового засідання, він хоче конфіденційно поспілкуватися зі своїм клієнтом

Як повідомлялося, у середу, 27 вересня, у розгляді кримінального провадження було оголошено перерву до 10 години 28 вересня

Під час вчорашнього засідання новий адвокат Янукович попросив суд надати йому достатньо часу, щоб він зумів провести конфіденційне побачення зі своїм клієнтом. Але суд вважає, що захисник мав достатньо часу, щоб реалізувати таке побачення з підзахисним.

Крім того, адвокат зазначив, що буде звертатися до Центру надання безоплатної правової допомоги, аби йому профінансували відрядження до Ростова-на-Дону для зустрічі з клієнтом.

Нагадаємо, 28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив повідомлення про підозру у відеорежимі екс-президенту України Віктору Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою вчинення зміни меж території держкордону України та ведення агресивної війни. Тобто злочинів, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: