Суд у Чернігові терміново дезінфікують: у підозрюваного виявили коронавірус

Суд у Чернігові терміново дезінфікують: у підозрюваного виявили коронавірус
У Чернігівському районному суді 21 квітня проводиться дезінфекція 
Фото: cn.cn.court.gov.ua

Усі полісмени, які контактували з підозрюваним, перебувають на самоізоляції

У Чернігівському районному суді проводяться роботи з дезінфекції, оскільки в одного з учасників судового засідання виявили коронавірус Covid-19. Про це повідомила пресслужба суду у вівторок, 21 квітня.

Так, минулої неділі, 19 квітня, суд розглядав справу про обрання запобіжного заходу чоловікові, який перебував тривалий час в розшуку і був затриманий працівниками поліції після повернення на територію України з Польщі.

«Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Представники Національної поліції 20 квітня повідомили керівництву суду, що у підозрюваного виявлено Covid-19», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що всі співробітники поліції, які контактували з підозрюваним, перебувають на самоізоляції. Також вирішили самоізолюватись суддя і секретар судового засідання.

Зараз у приміщенні суду проводять дезінфекцію. Планується, що суд відновить роботу 22 квітня.

Як повідомлялось, станом на 9:00 21 квітня в Україні 6125 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 161 летальний, 367 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 415 нових випадків (з них у дітей - 25, у медиків – 64),  це на 154 випадки більше ніж учора. За добу одужали - вісім чоловік, померли – 10.

На Чернігівщині станом на ранок 21 квітня зафіксовано 13 випадків коронавірусу. Троє людей вже одужали, один пацієнт помер. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: