Влада Рівненщини спростувала «повторне інфікування» коронавірусом

Влада Рівненщини спростувала «повторне інфікування» коронавірусом
Заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко заперечує повторне інфікування пацієнтів коронавірусом
Фото: Facebook Рівненської ОДА

Напередодні повідомлялося, що у чотирьох пацієнтів повторно зафіксована наявність небезпечного вірусу

У Рівненській області не зафіксовані випадки повторного інфікування пацієнтів коронавірусом SARS-Cov-2. Про це на брифінгу повідомив заступник голови Рівненської облдержадміністрації Ігор Тимошенко, повідомляє «Главком».

«Це не повторне інфікування. Мова про пацієнтів, які практично одужали. Усі без винятку проходять ПЛР-тестування. Тест показав, що у них все ще наявний коронавірус, що може свідчити про те, що вірус може триматися в організмі людини більше як 14 днів», - заявив чиновник.

Як повідомляв «Главком», напередодні очільник Рівненської ОДА Віталій Коваль повідомив про те, що у чотирьох пацієнтів, які проходили лікування від небезпечного коронавірусу, повторно підтверджено наявність вірусу. 

Усього у Рівненській області станом на ранок 21 квітня зафіксовано 341 випадок захворювання на Covid-19. З них 11 летальних, 21 людина одужала.

Між тим в Україні зафіксовано 6125 хворих на коронавірус. За добу зафіксовано 415 нових випадків, це на 154 випадки більше ніж учора, 20 квітня. З усіх людей, які захворіли, одужали 367, а 161 людина померла. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: