Суд відмовився відсторонити мера Черкас

Суд відмовився відсторонити мера Черкас
Міський голова Черкас Андрій Бондаренко

Рішення суду органами прокуратури та слідства розцінено як необгрунтоване

Соснійвський райсуд Черкас відмовився відсторонити від посади мера Андрія Бондаренка, прокуратура оскаржить судове рішення.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області

«Черкаською місцевою прокуратурою здійснюється нагляд за додержанням законів у формі процесуального керівництва під час досудового розслідування кримінального провадження за підозрою міського голови м. Черкаси у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 351, ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України. Слідчим суддею Соснівського районного суду м. Черкаси 15.11.2018 відмовлено в задоволенні клопотання прокурорів про відсторонення підозрюваного від посади», - йдеться у повідомленні.

Це рішення суду органами прокуратури та слідства розцінено як необгрунтоване, у зв’язку з чим вирішується питання про його оскарження до апеляційного суду Черкаської області.

Разом з тим, розгляд клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу відкладено на понеділок 19 листопада.

Нагадаємо, 4 жовтня Черкаською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру міському голові Черкас у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 351 (перешкоджання діяльності народного депутата України та депутата місцевої ради) Кримінального кодексу України. 

У жовтні міському голові Черкас Анатолію Бондаренку, якого раніше звинуватили у перешкоджанні роботі депутатів, оголосили ще одну підозру - у зловживанні владою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: