Суд відпустив хлопця підозрюваної у викраденні дитини

Суд відпустив хлопця підозрюваної у викраденні дитини

Для Даяни Шаль прокурори вимагають цілодобового домашнього арешту

Хлопця Даяни Шаль, яку підозрюють у викраденні дитині з-під дверей дитсадка, сьогодні  відпустили, його до кримінальної відповідальності поки не притягуватимуть, передає ТСН.

Він, за тими свідченнями що є наразі, не був у змові з дівчиною і викрадену дитину справді сприйняв за свою. Тим часом Оболонський суд Києва обирає запобіжний захід самій 20-річній підозрюваній. Обвинувачення проситиме для неї цілодобовий домашній арешт з обов'язковим носінням браслета.

До викрадення дитини дівчина, ймовірно, готувалася, але скільки часу - слідчі поки що не можуть сказати. Викрадала дитину вона для себе, щоб видати за власну. Дівчина начебто народила дитину від свого хлопця, а він, нібито, хотів побачити немовля на власні очі.

«Вказану дитину мала видавати за свою, оскільки її дитина померла відразу після пологів. На цей час вказана версія перевіряється, оскільки для встановлення того, чи справді народжувала і який пройшов проміжок часу, необхідна судова експертиза, яка буде призначена після розгляду клопотання сьогодні в суді», - повідомив представник обвинувачення Володимир Вербановський.

Окрім судово медичної експертизи щодо її ймовірних пологів дівчині також призначать психіатричну експертизу.

Нагадаємо, у п'ятницю о 17:20 в дитячому садочку на пр. Оболонському у Києві викрали двомісячну дівчинку, поки тато забирав старшу доньку.

Одразу після викрадення у поліції підозрювали у вчиненні злочину 30-річного чоловіка. Правоохоронці навіть оприлюднили його прикмети, але пізніше стало відомо, що підозрюваною є жінка. Були оприлюднені її прикмети.

У мережі також було опубліковано відео викрадення дитини, на якому досить добре було видно викрадачку.

У суботу, 21 жовтня, викрадачку було затримано. Пізніше стало відомо, що за підозрою у скоєнні злочину було затримано і її співмешканця.

Поліція заявила, що перевірить інформацію щодо того, що жінка, яка підозрюється у викраденні немовля у Києві, викинула власну народжену дитину на смітник.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: