Суд визнав померлим еколога, зниклого під час пожежі на сміттєзвалищі під Львовом

Суд визнав померлим еколога, зниклого під час пожежі на сміттєзвалищі під Львовом
Рятувальні роботи на Грибовецькому сміттєзвалищі

Із заявою до суду звернулася дочка еколога

Личаківський районний суд Львова визнав померлим еколога, який зник під час пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі 30 травня 2016 року.

Із заявою до суду звернулася дочка еколога.

У рішенні, яке оприлюднено в Єдиному державному реєстрі судових рішень, вказується, що 31 травня 2016 року підприємство «Збиранка» склало повідомлення про нещасний випадок, а у 2017 році визнали, що чоловік зник на території полігону.

Суд взяв до відома, що з моменту зникнення минуло більше шести місяців, на даний час місце його перебування невідоме.

Нагадаємо, 30 травня 2016 року на Грибовицькому сміттєзвалищі cтався обвал, після виникнення пожежі. Під завалами було знайдено тіла трьох рятувальників, четвертий зник безвісти. Після цього полігон, що приймав сміття зі Львова, закрили.

30 січня 2017 року Львівський апеляційний адмінсуд визнав протиправною бездіяльність міського голови Львова і виконавчого комітету Львівської міськради у вирішенні проблеми Грибовицького сміттєзвалища.

Феміда зобов’язала виконавчий комітет міськради припинити діяльність Грибовицького сміттєзвалища. Зокрема, зобов’язано невідкладно вжити заходів до припинення вивезення ЛКП «Збиранка» відходів на Грибовицьке сміттєзвалище.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: