Судді стало зле під час засідання у справі про стрілянину в Княжичах

Судді стало зле під час засідання у справі про стрілянину в Княжичах

Після огляду медиками суддя заявила, що через погане самопочуття вона не може працювати і засідання було відкладено до понеділка

Під час розгляду Печерським районним судом запобіжного заходу двом фігурантам кримінальної справи про стрілянину в Княжичах судді несподівано стало зле, передає кореспондент «112 Україна» з місця подій.

До будівлі суду приїхалв автомобіль «швидкої допомоги». Після огляду медиками суддя заявила, що через погане самопочуття вона не може працювати і засідання було відкладено до понеділка. Справу розглядатиме вже інший суддя.

«Розгляд справи по фігурантам справи по Княжичах перенесли через самопочуття судді. На розгляді запобіжного заходу по попередній справі судді стало зле, коли вона зачитувала справу. Згодом до Печерського суду приїхала карета «швидкої», медики оглянули суддю. Як нам згодом заявили, розгляд справи перенесли на понеділок, і цю справу відправили на автоматичний перерозподіл, щоб розглядав інший суддя, тому що суддя, яка вела цю справу заявила, що через стан здоров’я вона працювати поки не може», - повідомляє кореспондент.

У понеділок, 4 вересня, запобіжний захід буде обрано заступнику керівника карного розшуку Шевченківського управління поліції Роману Мариновскому і інспектору КОРДу Андрію Курту. Їм інкримінують перевищення службових повноважень і недбалість. Прокурори просять для них 2 місяці утримання під вартою без можливості внесення застави.

Як раніше повідомлялося, ще один фігурант справи про стрілянину у Княжичах, екс-начальник карного розшуку Києва Леонід Курята, рішенням суду був відправлений під цілодобовий домашній арешт.

Раніше повідомлялося, що трьох поліцейських підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 365, ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 15, п. 1, п. 5, ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 27, п. 1, п. 5, ч. 2 ст. 115 (перевищення влади, яке спричинило тяжкі наслідки, умисне вбивство двох і більше осіб вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб, і замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У ГПУ повідомили, що вони «організували та забезпечили застосування 4 грудня 2016 року вогнепальної зброї в селі Княжичі Броварського району, в результаті від кульових поранень загинули четверо співробітників поліції».

Нагадаємо, вночі 4 грудня 2-16 року  в селі Княжичі Броварського району Київської обл. внаслідок перестрілки між співробітниками Державної служби охорони, КОРД і поліцейськими загинули п'ятеро правоохоронців. Четверо правоохоронців померли по дорозі в лікарню, а ще один - в медустанові.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: