Судна «Софія», капітан якого помер від Covid-19, немає в Україні — Адміністрація морських портів

Судна «Софія», капітан якого помер від Covid-19, немає в Україні — Адміністрація морських портів
В Адміністрації наголошують, що судно «Софія» не заходило в українські територіальні води із 26 липня

В АМПУ заявили, що корабель пішов до Туреччини

Корабель «Софія», капітан якого, за даними ЗМІ, помер 9 серпня в Одесі, залишило український порт 26 липня та відправилося до Туреччини. Тому у жодному українському порту цього судна немає.

Про це повідомляє Адміністрація морських портів України у Фейсбуці.

«Sophia не знаходиться в жодному українському порту...16 липня 2020 року теплохід Sophia був пришвартований біля причалу №4 морського порту Південний на карантинну стоянку. За результатами лабораторних аналізів у 10 членів екіпажу, зокрема у капітана судна, було виявлено та підтверджено Covid-19», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за рішенням санітарно-карантинного відділу, хворих було госпіталізовано до однієї з приватних лікарень м. Одеса. Членів екіпажу, в яких захворювання не виявили, було відправлено на самоізоляцію за місцем проживання. Таким чином, екіпаж судна було повністю замінено. Судно було продезінфіковане.

«23 липня т/х Sophia був відшвартований від причалу №4 порту Південний, а 24 липня — вийшло з морського порту Південний у напрямку порту Ольвія. В порту Ольвія т/х Sophia виконало вантажно-розвантажувальні роботи. Та 26.07.2020 відійшло до порту Іскендерун (Туреччина), - пояснюють в АМПУ.
screenshot_1_135
В Адміністрації наголошують, що відтоді теплохід «Софія» не заходив в українські територіальні води.

Нагадаємо, 11 серпня Суспільне повідомило, що в Одесі 9 серпня помер капітан судна «Софія», на якому зафіксували спалах Covid-19. Також зазначалося, що корабель стоїть на рейді в порту Південний Одеської області.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: