Супрун задекларувала велику квартиру у столиці та понад 4,3 млн доларів готівкою

Супрун задекларувала велику квартиру у столиці та понад 4,3 млн доларів готівкою
Уляна Супрун

На рахунках Супрун понад 4,3 млн доларів та майже 66 тис. гривень готівкових коштів

В.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун задекларувала квартиру у Києві, понад 4,3 млн доларів та майже 66 тис. гривень готівкових коштів. Про це свідчить її декларація в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб.

Загальна заробітна плата, отримана за основним місцем роботи Супрун у 2015 році, становила 36 тис. гривень; проценти – 93 тис. 586 гривень. Крім того, на рахунках Супрун понад 4,3 млн доларів та майже 66 тис. гривень готівкових коштів.

Нагадаємо, мер Харкова Геннадій Кернес може похизуватися вражаючою колекцією елітних годинників. Щоправда, від прем'єра Гройсмана він «відстав»: його колекція нараховує тільки 11 екземплярів, тоді як у глави уряду люксових годинників 12. Згідно з декларацією, Кернес, серед іншого, володіє житловим будинком площею 7 кв. м та кімнатою площею 57,3 кв. м у харківському готелі «Національ».

Як повідомлялось, також Гройсман задекларував 2,4 млн гривень, 460 тис. євро і 870 тис. доларів, а його дружина – 1,6 млн гривень і 372 тис. доларів готівки. А от екс-спікер Володимир Литвин здивував набожністю: він задекларував 32 ікони. Віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко подав електронну декларацію, в якій задекларував квартиру в Києві площею 154 кв. м, п'ять земельних ділянок дружини і авторські права на її підручники та дисертацію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: