Концерт Потапа і Насті: сутички під палацом «Україна»

Концерт Потапа і Насті: сутички під палацом «Україна»

Противники концерту Потапа і Насті у Києві влаштували сутички біля палацу «Україна»

Сьогодні, 16 листопада, в столичному палаці «Україна» має відбутися концерт дуету Потапа та Насті Каменських. Наразі біля будівлі палацу тривають сутички.

Як повідомляє кореспондент «Главкому», троє учасників сутичок вже затримані поліцією. Двох активістів забрали у відділок. У третього - потекла кров, його правоохоронці тримали у колі до прибуття карети швидкої допомоги. Наразі відомо, що його доставлено у БСМП.

У ці хвилини натовп протестуючих їде до Печерського відділку поліції.

Нагадаємо, цієї осені раніше популярний в Україні дует «Потап і Настя» проводить тур «Золоті кити», присвячений своєму 10-річчю.

Останні три роки артисти, не дивлячись на російську агресію, не припиняли свої гастрольні тури містами РФ та продовжують приймати нагороди від російського бомонду. Отже питання, чи відбудеться концерт 16 листопада у Києві без надмірних ексцесів — як це було у Чернігові, Житомирі, Херсоні, чи з бойкотами і взагалі відміною — як у Хмельницькому, Франківську та Львові – вже піднімалося в ЗМІ.

Нагадаємо, 21 жовтня в клубі СВ у Хмельницькому мав відбутися концерт Потапа і Насті, однак напередодні під клубом зібралися активісти iз плакатами і мегафонами.

Люди облили хол і центральні двері клубу штучною кров’ю, кидали яйця і кричали: «Гань¬ба!».

У хід пішли навіть димові шашки і петарди, а перед входом у клуб створили стенд iз портретами загиблих у зоні АТО земляків і вигукували «Не годуй собак Кремля!».

Протестуючі звинуватили зірок у тому, що вони гастролюють у Росії.

Як відомо, у Черкасах оголосили бойкот Потапу і Насті Каменських. А у Чернігові Потапа та Настю облили свинячою кров’ю.

Хмельницька міськрада була змушена в терміновому порядку затвердити рішення про «заборону проведення гастрольних заходів на території області особам, які публічно підтримують агресію Російської Федерації».

В Івано-Франківську, де концерт, за розкладом, мав відбутися наступного дня, взагалі відмовилися проводити захід. 29 жовтня артисти мали зустрітися зі своїми фанами на концерті у місті Лева, однак було вирішено скасувати концерт, хоча на момент скасування вже було продано близько 95% усіх квитків.

Прес-служба виконавців ці події не коментує. Лише продюсер Ірина Горова вибачилась перед прихильниками: «Я дуже прошу в усіх шанувальників «Потапа і Насті» вибачення за скасування концерту у Львові, особливо у дітей, які їх так люблять! І молюся за те, щоб у нашу країну прийшли розум, спокій і любов!»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: