Священник Московської церкви закликає жителів Миколаївщини не читати новин і масово прийти на Великдень

Священник Московської церкви закликає жителів Миколаївщини не читати новин і масово прийти на Великдень
Архієпископ Вознесенський і Первомайський Олексій попри карантин і загрозу для здоров'я кличе людей до церкви

Російська церква в Україні продовжує підбурювати українців не зважати на карантин

У Миколаївській області, яка досить довго лишалася єдиним регіоном в Україні, де не фіксували випадки коронавірусу, за останні кілька днів вже було виявлено п’ятеро хворих на Covid-19. Крім того, як раніше зазначала головна лікарка Миколаївської інфекційної лікарні, цьогоріч в області хворих на пневмонію у 18 разів більше ніж торік.

Як пише у «Фейсбук» колишній народний депутат Ігор Луценко, на сьогоднішній день Вознесенський район на Миколаївщині - епіцентр епідемії коронавірусу в області.

За його даними там наразі 14 хворих, а село Воронівку збираються ізолювати і будують КПП.

«Між тим архієпископ Вознесенський і Первомайський Олексій оголосив, що пасхальні богослужіння на території Вознесенського та Первомайського районів Миколаївської області, попри карантинні заходи, будуть проводитись з масовим освяченням пасок і колективним причастям. Його превелебність закликав мирян не дивитись телевізор і не читати соціальні мережі. А тепер, увага, питання - якої церкви архієпископ?», - зазначив Луценко.

Нагадаємо, у Києві 13 квітня від коронавірусу помер монах з Почаївської лаври, який був госпіталізований з підозрою на Covid-19.

Як повідомлялось, у Києво-Печерській лаврі померли два монахи. 12 квітня помер насельник Києво-Печерської Лаври 73-річний архімандрит Нектарій (в миру – Коваленко Олександр Андрійович) та 47-річний ієродиякон Наум. В обох підтвердили коронавірус.

Нагадаємо, у зв'язку зі спалахом інфекції у Києво-Печерській лаврі, київська влада вирішили закрити монастир на карантин.

5 квітня ЗМІ повідомили, що у настоятеля Києво-Печерської Лаври, митрополита РПЦ в Україні Павла виявили коронавірус. 11 квітня його було госпіталізовано до Олександрівської лікарні. Наразі невідомо, чи підтвердився у нього коронавірус.

В Україні станом на ранок 13 квітня виявлено 3102 випадки Covid-19. Минулої доби зафіксували 325 нових випадків захворювання на коронавірус. Серед них – 12 дітей. За минулу добу від коронавірусу померли 10 людей

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: