«Безкоронавірусний» Миколаїв фіксує рекордну кількість хворих на пневмонію цього року

«Безкоронавірусний» Миколаїв фіксує рекордну кількість хворих на пневмонію цього року
Світлана Федорова, головлікар Миколаївської інфекційної лікарні розповіла про нечувану кількість хворих на пневмонію у лікарні 

У порівнянні з попереднім роком, в обласну лікарню потрапило у 18 разів більше хворих на пневмонію

В обласній інфекційній лікарні Миколаївщини хворих з пневмонією виявилося у 18 разів більше, ніж у минулому році, заявила головний лікар медзакладу Світлана Федорова, пишуть «НикВести».

За її словами, за січень-березень 2020 року в її лікарню з пневмонією потрапили 56 осіб, що у 18 разів більше, ніж в аналогічний період 2019 року.

Світлана Федорова повідомила, що в січні-березні 2018 року в лікарні з пневмонією було двоє пацієнтів. За аналогічний період 2019 року в інфекційній лікарні було троє таких хворих.

За перший квартал 2020 року, січень-березень, у Миколаївській обласній інфекційній лікарні з діагнозом «пневмонія» було 56 пацієнтів.

Головлікар також зазначила, що якщо за попередні пару років смертельних випадків пневмонії в лікарні не було, то в цьому році вже два смертельних випадки.

До слова, раніше головна лікарка Миколаївської інфекційної лікарні поскаржилася на нестачу грошей на зарплати медикам

Як відомо, Миколаївська область на сьогодні залишається єдиною в Україні, де офіційно не зареєстровано жодного випадку коронавірусного захворювання.

<INTERACTIVE_MAP=8532/>

У Міністерстві охорони здоров'я України заявили, що перевірять Миколаївську область через відсутність заражених Covid-19.

Мер Миколаєва Олександр Сенкевич заявив, що очікує перевірку з Міністверства охорони здоров’я, яка запланована у зв’язку з тим, що в області офіційно не зареєстровано жодного випадку коронавірусу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: