Терорист із Керчі виявився прихильником Новоросії – журналіст

Терорист із Керчі виявився прихильником Новоросії – журналіст
Фото: ТАСС

На сторінці Влада Рослякова були знайдені записи, які свідчать про інтереси студента

Журналіст Андрій Мальгін повідомив, що терорист із Керченського коледжу Влад Росляков, який 17 жовтня влаштував вибух та стрілянину, внаслідок чого загинули 17 людей, був прихильником Новоросії. Про це свідчать записи, знайдені на сторінці Рослякова у соцмережах.

«Як цікаво. Як тільки з'ясувалося, що керченський вбивця був прихильником Новоросії і захисником «русского мира», Слідчий комітет тут же перекваліфікував кримінальну справу зі статті «терористичний акт» на «вбивство двох і більше осіб». Звичайно, хіба можуть бути борці за «русский мир» терористами!» - написав Мальгін в своєму Livejournal.

«А ось, якщо б він виявився українським патріотом, який проживав в Криму? Втім, це питання риторичне», - додав журналіст.

Раніше повідомлялося, що в середу, 17 жовтня, в окупованій Росією Керчі стався теракт у коледжі. У слідчому комітеті РФ заявили, що в їдальні Керченського коледжу спрацював невстановлений вибуховий пристрій, начинений металевими предметами. 

У Керчі в зв’язку з терактом у коледжі оголошено режим надзвичайної події, закриті всі навчальні заклади і дитячі садки.

Телеграм-канал «Меш» публікував фото підозрюваного з рушницею в руках, зроблене однією з камер відеоспостереження.

«Глава» окупованого Росією Криму Сергій Аксьонов заявив, що молодий чоловік, якого підозрюють у здійсненні теракту у коледжі, застрелився. «Це студент 4-го курсу цього ж навчального закладу. Тіло вбивці виявлено в бібліотеці на другому поверсі», - повідомив Аксьонов.

У зв'язку з трагедією в Криму оголошено триденний траур.

Слідком РФ заявив, що встановлено особу молодого чоловіка, який прийшов в Керченський коледж безпосередньо перед терактом, і який, як свідчить відеозапис, тримав в руках рушницю. За останніми даними, внаслідок теракту загинули 17 людей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: