Терористи на Донбасі тричі порушили режим тиші

Терористи на Донбасі тричі порушили режим тиші
Українські бійці тримають ситуацію в зоні проведення Операції Об'єднаних сил під контролем

Окупанти обстріляли з гранатометів позиції Збройних Сил під Широкиним

Незаконні збройні формування в п'ятницю з півночі до 18.00 три рази порушили режим припинення вогню в зоні проведення операції об'єднаних сил, у результаті обстрілу під Катеринівкою один український військовослужбовець загинув, ще четверо дістали поранення, їм надано медичну допомогу.

«Протягом доби, з 00.00 до 18.00, противник тричі обстріляв позиції наших військ. У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник обстріляв позиції українських захисників із використанням ПТРК поблизу селища Катеринівка, унаслідок чого один військовослужбовець загинув і четверо дістали поранення. Поранених евакуювали до медичного закладу і надали необхідну медичну допомогу. Зараз загрози їхньому життю немає», - йдеться у зведенні (на 18.00) на Facebook-сторінці прес-центру штабу ООС.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» російські найманці двічі обстріляли з гранатометів і великокаліберної зброї позиції українських військових поблизу населеного пункту Широкине.

У всіх випадках відкриття вогню противником підрозділи українських військових придушували вогневі точки супротивника, застосовуючи чергові вогневі засоби.

За даними розвідки, двох російських найманців було вбито, ще одного поранено.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: