The Wall Street Journal: Трамп – це козир України

The Wall Street Journal: Трамп – це козир України
Дональд Трамп

Сенс постачання летальної зброї - у тому, щоб підвищувати ціну, яку Путін платить за свій імперіалізм - видання

«Володимир Путін вирішив, що може захоплювати території, не піддаючи загрозі свою владу на батьківщині, і поки мав рацію, - зазначає редакція The Wall Street Journal. - Але що, якщо США змінять цей розклад, підвищивши для Москви ціну агресії на Україну?».

Журналісти нагадують, що скоро Трамп отримає «неминучу рекомендацію» Держдепу і Пентагону продати Україні оборонну зброю несмертельної дії, таку як протитанкові ракети Javelin.

«Ця зброя допоможе українцям пробити російську броню і утруднити для маріонеткових військ Путіна просування вглиб східних провінцій України, в які Росія вторглася в 2014 році», - вважають автори.

Редакція вважає, що у Трампа є шанс показати, що він не «відлуння Обами», який відмовив Україні в постачанні летальної зброї, і привернути увагу Путіна, надавши допомогу Україні, яка виявила готовність боротися за свою незалежність.

«Сенс постачання летальної зброї - у тому, щоб підвищувати ціну, яку Путін платить за свій імперіалізм, до тих пір, поки він не виведе війська або не погодиться на мир на умовах Мінських угод», - пише видання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: