Тимчук не виключає провокацій від російських журналістів, які таки доїхали на «Євробачення»

Тимчук не виключає провокацій від російських журналістів, які таки доїхали на «Євробачення»
Сцена «Євробачення»

Народний депутат закликає спецслужби бути пильними

Народний депутат від фракції «Народний фронт» Дмитро Тимчук не виключає провокацій з боку російських журналістів, які приїхали у Київ висвітлювати проведення пісенного конкурсу «Євробачення».

Як пояснив парламентар у Facebook, українські правоохоронці не мають юридичних можливостей для заборони в’їзду у країну всіх журналістів з Росії.

«Небезпека в тому, що наші спецслужби і правоохоронці не мають можливості заборонити в'їзд всім підряд журналістам РФ. Це означає, що ті представники мас-медіа Росії, які не відвідували Крим або поки не замазані в інших діяннях проти України, мають право на в'їзд. Скільки з них задіяні в спецоперації Кремля по організації провокацій на День Перемоги в Києві і їх пропагандистського освітлення - велике питання», - зазначив він.

«Ми думали, що провокація з російською співачкою на Євробаченні-2017 Путіни і заспокоїться. Схоже, це не так. Залишається покладатися на професіоналізм наших спецслужб і МВС», - додав він.

Нагадаємо, фотокореспондента МІА «Росія сьогодні» Раміля Сітдікова, акредитованого на «Євробачення», не пустили в Україну. Радник міністра внутрішніх справ, нардеп від «Народного фронту» Антон Геращенко повідомив, що російського фотокореспондента, акредитованого на «Євробачення», не пустили в Україну через незаконне відвідування окупованого Криму.

Згодом стало відомо, що Державна прикордонна служба не пропустила через кордон та заборонила в'їзд в Україну на 3 роки ще двом журналісткам російського видання, які порушували законодавство України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: