Тимошенко пояснила, звідки у Раді взявся «помічник Медведчука»

Тимошенко пояснила, звідки у Раді взявся «помічник Медведчука»

Тимошенко стверджує, що Білик ніколи в житті не працював навіть близько біля Медведчука

Лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко в ефірі телеканала NewsOne прокоментувала провокацію з «людиною Медведчука» у Верховній Раді.

За словами Тимошенко, саме вона підписувала документ, за яким Олександра Білика пропустили до Ради, тому змушена була самостійно розібратися у даному питанні. 

«Я підписала цей документ і ми розібралися зараз, що та людина, про яку говорять, що вона має якесь відношення до Медведчука, – це Олександр Білик, який ніколи в житті не працював навіть близько біля Медведчука! Це був фейк. Білик працює виконавчим директором новоствореного громадського об’єднання «Українські патріоти», яке очолює Юрій Шухевич. Це така колосальна жахлива неправда! Ця людина на чолі сотні захоплювала офіс Медведчука і потім здавала цей офіс владі, і ця людина – патріот, людина, яка служить Україні і яка є ключовою особою у новоствореному громадському об’єднанні «Українські патріоти», – обурилася Тимошенко.

Як відомо, у прес-службі Громадського руху «Український вибір – Право народу», який очолює Віктор Медведчук, заявили, що Білик жодного стосунку ані до руху, ані до його лідера ніколи не мав. Заяву лідера Радикальної партії Олега Ляшка про «людину Медведчука» у прес-службі назвали цинічною провокацією, мета якої – відволікти увагу громадян від соціально-економічних провалів влади.

Дивіться відео з 35-ї по 40-ву хв.:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: