Тимошенко розкритикувала Савченко за бажання говорити з терористами

Тимошенко розкритикувала Савченко за бажання говорити з терористами

Тимошенко вважає, що потрібно використовувати світовий досвід у вирішенні подібних ситуацій

Голова парламентської фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко проти ініціативи депутата із цієї фракції Надії Савченко про прямі переговори влади України з главами самопроголошених «Донецької і Луганської народних республік».

Про це вона повідомила в четвер, - пишуть Українські Новини.

«Вести переговори - це означає принизити Україну, це означає легалізувати бандитів, це означає ніколи не розв'язати військовий конфлікт. Тому що переговори з «маріонетками» і терористами ніколи не приводили до позитивних наслідків», - сказала вона.

На думку Тимошенко, треба використовувати світовий досвід у вирішенні подібних ситуацій.

Як відомо, 7 червня Савченко заявила, що Києву варто налагодити прямий діалог із представниками так званих «ДНР» і «ЛНР».

«Перше - продовжити санкції проти Росії, бо вона ще не зрозуміла, що їй потрібно піти. Друге - вийти на прямий зв'язок без мінських домовленостей із «ДНР» і «ЛНР». Вийти на внутрішній зв'язок без третьої й четвертої сторони», - сказала Савченко.

На питання, чи вважає вона, що можуть бути прямі переговори між президентом України Петром Порошенком  і очільником бойовиків Олександром Захарченком, Савченко відповіла: «ні, пан Захарченко в нас не президент, президент у нас один».

«Захарченко і Плотницький можуть позиціонуватися, якщо так можна сказати, як «народні депутати від ДНР і ЛНР». Я готова з ними так говорити», - заявила Савченко.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: