Трамп про зустріч з Путіним: Ми все зробимо чудово

Трамп про зустріч з Путіним: Ми все зробимо чудово
Дональд Трамп і Володимир Путін 

Трамп упевнений в успіху зустрічі з Путіним

Президент США Дональд Трамп під час виступу в штаті Монтана запевнив, що він абсолютно готовий до майбутніх переговорів з російським лідером і впевнений в успіху.

Трансляцію мітингу вів телеканал Fox News.

«Я скоро зустрічаюся з Путіним. І ми все зробимо чудово ... Ці дурні люди, як їм ще пояснити, хороші відносини Росією, з Китаєм, з будь-якою іншою країною - це хороша річ, а не погана», - наголосив американський лідер.

«Повірте мені, у нас усе буде добре, все буде добре. Чи буду я готовий? Я абсолютно готовий. Я готувався до цього все своє життя», - додав Трамп.

Як відомо, зустріч президента США Дональда Трампа і президента Росії Володимира Путіна відбудеться в Гельсінкі 16 липня.

Говорячи про теми спілкування із Путіним, Трамп заявив, що «світ має почати жити дружно».

Натомість речник Кремля анонсував «серйозну розмову» між Путіним і Трампом.

Напередодні президент США Дональд Трамп не дав чіткої відповіді на те, чи можуть США визнати Крим частиною Росії. «Ми маємо побачити», - заявив він, відповідаючи на запитання журналістів про імовірність визнання анексованого українського півострова частиною російської території.

За даними американських ЗМІ, президент США Дональд Трамп розраховує укласти з російським лідером Володимиром Путіним угоду, яка дозволить прискорити виведення американських військ з Сирії.

Також Трамп планує 16 липня у Гельсінкі спершу зустрітися з Путіним сам на сам, а потім продовжити переговори у присутності помічників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: