Трамп протягом доби прийме рішення щодо удару по силам Асада

Трамп протягом доби прийме рішення щодо удару по силам Асада
Дональд Трамп

Американський лідер заявив, що допускати такі злочини не можна

Президент США Дональд Трамп заявив що прийме рішення протягом доби чи застосувати військову силу проти влади Сирії у зв'язку зі  застосування хімічної зброї в місті Дума.

Про це повідомляє Reuters.

«Будь це Росія, будь це Сирія, будь це Іран, або всі вони разом, ми це з'ясуємо, і відповідь отримаємо досить скоро»,  - заявив Трамп.

«Ми приймемо це рішення дуже швидко, ймовірно, до кінця доби. Але ми не можемо дозволити таку жорстокість», — уточнив президент США.

Раніше Дональд Трамп назвав президента Сирії Башара Асада «твариною», коментуючи хімічну атаку в сирійському місті Дума провінції Східна Гута, що забрала життя щонайменше 70 людей.

Нагадаємо, за даними представників благодійної організації «Білі шоломи», у районі Східна Гута в суботу ввечері з гелікоптера було скинуто бочкову бомбу з хімікатами. Через це загинули щонайменше 150 осіб і ще понад тисяча дістали поранення. Радбез ООН проведе екстрене засідання через хіматаку у Сирії

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп різко засудив застосування хімічної зброї під час бомбардувань міста Дума в Східній Гуті, в якому звинувачують сили сирійського правителя Башара Асада. За словами глави Білого дому, Асад «заплатить високу ціну» за цей злочин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: