Трамп відповів ЗМІ, які критикують його за м'якість з Путіним

Трамп відповів ЗМІ, які критикують його за м'якість з Путіним
Президент США Дональд Трамп

Трамп назвав своїх критиків лицемірами

Президент США Дональд Трамп звинуватив у лицемірстві ЗМІ, які критикували його за м'якість під час зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним в Гельсінкі.

Про це він написав у twitter.

«Мене різко критикували фейк-ньюс медіа за те, що я був занадто добрий до президента Путіна. Раніше вони називали б це дипломатією. Якщо б я був гучним і злим, мене б критикували за зайву жорсткість. Пам'ятаєте, як вони говорили, що я вів себе дуже жорстко з головою Кімом (Кім Чен Ином)? Лицеміри!», - написав Трамп у своєму Twitter.

Як повідомлялося, у понеділок, 16 липня, Трамп під час прес-конференції після зустрічі з Путіним у Гельсінкі заявив про недовіру висновкам власної розвідки щодо втручання РФ у президентські вибори, а також про те, що він більше вірить словам Путіна. Ця заява Трампа викликала різке обурення не тільки в таборі демократів, але й серед республіканців.

Раніше сенатор-республіканець Джон Маккейн розкритикував понеділкову прес-конференцію в Гельсінкі президента США Дональда Трампа і його російського колеги Володимира Путіна.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп жодного разу не згадав про Україну на підсумковій прес-конференції після зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним.

Читайте також статтю: Побачення у Гельсінкі. Як Путін і Трамп «добре поговорили» 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: