Трамп запевняє, що працює більше, ніж попередники

Трамп запевняє, що працює більше, ніж попередники
Президент США Дональд Трамп

Американський лідер Дональд Трамп підкреслив, що працює більше годин, ніж майже всі його попередники

Президент США Дональд Трамп спробував виправдатися за свій робочий графік, який просочився у ЗМІ на початку місяця, наголосивши, що насправді він працює більше годин на добу, ніж майже всі попередні президенти. 

Про це він написав у Твіттері.

«ЗМІ змогли отримати мій робочий графік, що було дуже легко зробити, але його потрібно було подавати в позитивному світлі, не в негативному. 

Там де (в графіку – ред.) було вказано «Executive Time», я, як правило, працюю, а не розслабляюся. Насправді, я, мабуть, працюю більше годин, ніж майже будь-який попередній президент», – заявив Трамп.

Як доказ своєї продуктивності, глава Білого дому написав, що коли він став президентом, то отримав «країну в безладі», з «виснаженим військом та нескінченними війнами». Тому, зазначив Трамп, у нього «не було іншого вибору, ніж працювати продовж довгих годин». 

Нагадаємо, 3 лютого американське популярне видання Axios оприлюднило документ, який розписує особистий розклад роботи президента за останні три місяці. 

Як з'ясувалося, з понад 500 годин роботи Дональд Трамп витратив 297 годин на так званий Executive Time, що може означати все що завгодно – від роботи з документами до особистого відпочинку. За свідченнями джерел, президент здебільшого використовував цей час для перегляду телевізора, розмов із друзями, написання твітер-повідомлень. 

І лише трохи менше 80 годин за три місяці були вказані в графіку президента як ділові зустрічі, близько 50 годин – переїзди, 39 годин – на прийом їжі, й приблизно 40 годин на інші заходи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: