Трамп запросив Путіна відвідати Вашингтон восени

Трамп запросив Путіна відвідати Вашингтон восени
Дональд Трамп (ліворуч) і Володимир Путін у Гельсінкі

Переговори про зустріч уже ведуться

У Білому домі заявляють, що президент США Дональд Трамп ініціює проведення восени зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним, переговори уже ведуться.

За словами речниці Білого дому Сари Сандерс, Трамп попросив радника з питань нацбезпеки Джона Болтона запросити Путіна до Вашингтона.

«У Гельсінкі Трамп домовився про поточний діалог між двома співробітниками Ради безпеки. Президент Трамп попросив Болтона запросити президента Путіна до Вашингтона восени, і ці обговорення вже ведуться», – написала Сандерс у twitter.

Раніше президент США Дональд Трамп визнав особисту відповідальність Володимира Путіна за втручання в президентські вибори 2016 року.

Він заявив, що згоден з оцінкою директора американської національної розвідки Дена Коутса з приводу того, що загроза «російського втручання» у вибори в країні продовжує існувати.

Як повідомлялося, у понеділок, 16 липня, Трамп під час прес-конференції після зустрічі з Путіним у Гельсінкі заявив про недовіру висновкам власної розвідки щодо втручання РФ у президентські вибори, а також про те, що він більше вірить словам Путіна. Ця заява Трампа викликала різке обурення не тільки в таборі демократів, але й серед республіканців.

Нагадаємо, у зв'язку із критикою з боку конгресменів зустрічі президента США Дональда Трампа та й президента Росії Володимира Путіна, Трамп скликає закриту нараду із членами Конгресу.

Раніше сенатор-республіканець Джон Маккейн розкритикував понеділкову прес-конференцію в Гельсінкі президента США Дональда Трампа і його російського колеги Володимира Путіна.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп жодного разу не згадав про Україну на підсумковій прес-конференції після зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним.

Читайте також статтю: Побачення у Гельсінкі. Як Путін і Трамп «добре поговорили» 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: