Тренер «Наполі» незадоволений нічийним результатом у матчі з київським «Динамо»

Тренер «Наполі» незадоволений нічийним результатом у матчі з київським «Динамо»

За словами тренера італійського клубу, його гравці не виділялися особливим старанням

Головний тренер «Наполі» Мауріціо Саррі (на фото) незадоволений нічийним результатом у матчі з київським «Динамо» в рамках 5-го туру групового етапу Ліги Чемпіонів.

За словами тренера італійського клубу, його гравці не виділялися особливим старанням, пише dynamo.kiev.ua.

«Наші гравці сьогодні не виділялися особливим старанням. За їхнім діям створювалося враження, що нічия і перемога для них – рівнозначні результати. В кінці матчу вони і зовсім опустили руки. Одним словом, воля до перемоги у нас сьогодні була не така вже висока», – зазначив він.

«Недостатньої кількості фізичних кондицій я у команди не бачу, так що всі наші проблеми сьогодні були виключно в мотивації футболістів. У підсумку, маємо констатувати, що в турнірному плані для нас нічого не змінилося – все буде вирішуватися в останньому турі», – додав тренер «Наполі».

За словами Саррі, у «Наполі» не можуть бути раді такому результату.

«Ми не можемо бути раді таким результатам, але якщо говорити про гру, яку показує наша команда, то я можу бути задоволеним – ми добре грали у всіх останніх домашніх матчах. Особливо, це стосується нашої оборони», – зазначив він.

«Очікували, що «Динамо» буде добре сьогодні грати. Ця команда завжди впевнено виглядає в виїзних матчах. У недавньому поєдинку з «Бенфікою» киянам просто не пощастило: забий вони той пенальті, і, напевно, результат матчу був би для «Динамо» іншим», – підсумував Мауріціо Саррі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: