Третій день протестів: кількість мітингувальників під НБУ зменшується (оновлюється)

Третій день протестів: кількість мітингувальників під НБУ зменшується (оновлюється)

На вулиці Інститутській, біля НБУ, стоять металеві загорожі, але відсутні спеціальні рамки безпеки, які були вчора

Сьогодні, 17 листопада, біля будівлі Націбанку України для охорони правопорядку перебувають військовослужбовці Нацгвардії та поліцейські.

Варто зазначити, що кількість учасників протестної акції сьогодні є меншою порівняно із вчорашнім днем. Станом на ранок під НБУ перебувало кілька сотень осіб.

Як і вчора, сьогодні на вулиці Інститутській біля НБУ стоять металеві загорожі, однак відсутні спеціальні рамки, за допомогою яких перевіряли всіх учасників акції, а також перехожих киян, котрі рухалися вулицею. Сьогодні працівники поліції в довільному порядку оглядають присутніх, особливу увагу звертаючи на осіб з рюкзаками та сумками.

Крім того, поруч із будівлею НБУ чергує кілька карет швидкої допомоги.

Один із організаторів акції Вадим Рабінович повідомив, що мітингувальникам заборонили носити чай і користуватися біотулетами. Про це він сказав в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Я під'їхав до своїх мітингувальників, нам заборонили носити чай і туалети заарештували, сказали, що там можуть бути міни. Це дуже послідовні дії влади. Українець не повинен пити, не повинен їсти її не можна, сказала міністр, тепер лікувати. Значить, ми повинні все перепочити, щоб вони їли і пили», - заявив Рабінович.

Фоторепортаж з сьогоднішньої акції протесту: «Третій день акцій під НБУ: мітингувальників лякають мінами у туалетах».

Нагадаємо, у середу, 16 листопада, в столиці відбувалися масові заходи. Громадську безпеку забезпечувало кілька тисяч правоохоронців та військових Національної гвардії України.

Читайте також статтю «Главкома» «План «Шатун», або Кому потрібен «долар по 8».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: