Три жінки, які мали стосунки з Трампом, збираються про них розповісти

Три жінки, які мали стосунки з Трампом, збираються про них розповісти
Стеффані Кліфорд/Дональд Трамп

«Вони повинні негайно розкрити цю інформацію американському народу. Досить цих ігор», - Авенатті

Адвокат Майкл Авенатті розповів, що представляє інтереси трьох жінок, у яких були відносини з президентом США Дональдом Трампом і яким заплатили за замовчування про це. Авенатті представляє інтереси порноактриси Стефані Кліффорд (псевдонім - Стормі Деніелс), якій заплатили за замовчування відносин з Трампом, пише Associated Press.

Авенатті розповів, що жінки звернулися до нього кілька місяців тому і що у нього є докази їх слів, проте він не може розкривати цю інформацію без їх згоди.

Адвокат Трампа і його колишнього адвоката Майкла Коена, який, за інформацією The Wall Street Journal, заплатив Кліффорд, розповісти про цих жінок і їхніх стосунках. «Вони повинні негайно розкрити цю інформацію американському народу. Досить цих ігор», - сказав Авенатті.

Порноактриса Стефані Кліффорд заявила, що у неї були стосунки з Трампом в 2006 році, коли він був одружений на Меланії. Під час президентської кампанії в 2016 році адвокат Трампа Майкл Коен заплатив Кліффорд 130 тисяч доларів за те, щоб ці відносини залишилися в таємниці. Пізніше Кліффорд подала в суд, вимагаючи визнати цю угоду недійсною. Трамп заперечував і відносини з Кліффорд, і факт виплати їй за мовчання.

20 липня The New York Times дізналася про те, що Коен і Трамп обговорювали виплату колишньої моделі Playboy Карен Макдугал, яка під час президентської кампанії також заявляла про відносини з Трампом в 2006 році. Фрагмент розмови Коен записав на диктофон. Чинний адвокат Трампа Рудольф Джуліані підтвердив, що така розмова дійсно була, проте ніяких грошей Макдугал в результаті не отримала. Передвиборний штаб Трампа називав її заяви «повністю брехливими».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: