Тристороння контактна група закликала дотримуватися «режиму тиші»

Тристороння контактна група закликала дотримуватися «режиму тиші»

Сторони визнали необхідність продовжити докладати зусиль для того, щоб режим припинення вогню набув стійкого характеру

Сьогодні відбулася відеоконференція Тристоронньої контактної групи за участю представників керівництва самопроголошених «ДНР» і «ЛНР».
Як повідомила на своїй сторінці у Facebook прес-секретар представника України в групі Леоніда Кучми Дарка Оліфер, під час скайп-зустрічі керівник СММ ОБСЄ, координатор від ОБСЄ в робочій підгрупі з безпеки Ертугрул Апакан, а також офіцери з СЦКК доповіли про стан справ на Донбасі. «За підсумками їхніх звітів можна констатувати: починаючи з півночі 31 серпня 2016 року і станом на 15:00 1 вересня 2016 року на всій лінії зіткнення режим припинення вогню переважно дотримується», – написала вона.
За її словами, Тристороння контактна група дійшла згоди про необхідність продовження «режиму тиші» і закликала сторони дотримуватися цього режиму й надалі.
«Сторони визнали необхідність продовжити докладати зусиль для того, щоб режим припинення вогню набув стійкого характеру», – повідомила прес-секретар Кучми.
Вона додала, що питання звільнення заручників залишається найбільш чутливим. «Незважаючи на складності, ми продовжуємо робити все можливе заради того, щоб люди повернулися додому», – зазначила Оліфер.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: