Троє українських борців не потраплять на Олімпіаду через допінг

Троє українських борців не потраплять на Олімпіаду через допінг

Всього на вживанні мельдонію попалися сім борців - троє з України

Допінг-проби двох українських борців вільного стилю Андрія Квятковського (65 кг), Алена Засєєва (125 кг) і представниці України в жіночій боротьбі Оксани Гергель (58 кг) дали позитивний результат на мельдоній. Про це повідомляє United World Wrestling. Допінг-проби, які зафіксували невелику концентрацію мельдонію в організмі спортсменів, були взяті в рамках олімпійських кваліфікаційних турнірів. Всього на вживанні мельдонію попалися сім борців - троє з України.
Таким чином, результати українських борців були анульовані, а Міжнародна федерація, в свою чергу, прийняла рішення про перерозподіл ліцензій.
Оксана Гергель - чемпіонка світу 2015 року та срібний призер чемпіонату Європи 2016 року у вазі 60 кг, але на Олімпійські Ігри відібралася у ваговій категорії 58 кг.
Супертяж Ален Засєєв вигравав срібло чемпіонату світу-2013 і чемпіонату Європи-2013, а також бронзу Євро-2016.
За неперевіреною інформацією, для самих спортсменів і для керівництва збірної новина про мельдоній стала великою несподіванкою. В українську Федерацію на кінець робочого дня четверга ще навіть не прийшло повідомлення про проби, і тим більше, проби В не розкривалися.
Джерело: Xsport

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: