У БПП пояснили, чому Лещенка не допустили до розслідування офшорних оборудок

У БПП пояснили, чому Лещенка не допустили до розслідування офшорних оборудок

Під час голосування фракції колеги Сергія Лещенка з міжфракційного об'єднання «Єврооптимісти» отримали більшу підтримку, ніж він.

Народний депутат від БПП, представник президента в парламенті Артур Герасимов в інтерв’ю «Главкому» розповів, що під час голосування фракції колеги Сергія Лещенка з міжфракційного об'єднання «Єврооптимісти» Олексій Мушак, Владислав Голуб отримали більшу підтримку, ніж він.

«Я відповім дуже просто - для нас боротьба з політичною корупцією є одним з пріоритетних напрямків. Ми повністю підтримуємо створення ТСК з питань політичної корупції, але за однієї умови - ми розглядаємо всі питання політичної корупції, починаючи з 1991 року. Є історії, коли виводилися мільярди доларів у кінці 90-х, на початку 2000-х. Вибачте, ми що повинні про це забути? На жаль, багато колег по парламенту чомусь не хочуть створювати широку ТСК щодо політкорупціі. І відволікають увагу від цього, як можуть», - розповів Герасимов.

За його словами, у фракції БПП не було ніякого опору щодо кандидатури Сергія Лещенка, який мав велике бажання брати участь в ТСК.

«Ніякого опору не було. Були збори фракції і було голосування. Між іншим, колеги Сергія з міжфракційного об'єднання «Єврооптимісти» Олексій Мушак, Владислав Голуб отримали більшу підтримку, ніж він. Це було відкрите голосування. До речі, якщо я не помиляюся, то Голуб і Мушак були під час цього засідання, а Лещенка - не було», - зазначив нардеп.

Герасимов заявив, що  народний депутат Надія Савченко працюватиме в комітеті з питань Національної безпеки і оборони.

 «Надія Савченко - це вільна людина у вільній країні .. Кожен депутат визначає який проблематикою він буде займатися (виходячи зі свого бажання, досвіду, освіти і професійних навичок). Надія працюватиме в комітеті з питань Національної безпеки і оборони. Я вже мав можливість з нею поспілкуватися. Вона задавала дуже конструктивні запитання про роботу комітету. Крім цього, на прес-конференції Надія вже окреслила коло своїх інтересів на найближчий час - повернення наших хлопців з полону і боротьба з корупцією в ході військових закупівель. Наш комітет дуже багато допомагав в тому, щоб викрити подібні махінації і вивести на чисту воду чиновників, які забули, що цим займатися не можна взагалі, і особливо в питаннях армії», - пояснив депутат.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: