У БПП сумніваються в об’єднанні з «Народним фронтом»

У БПП сумніваються в об’єднанні з «Народним фронтом»
Олександр Грановський, нардеп фракції БПП

Питання об’єднання БПП і «Народного фронту» є на повістці дня, зазначив Грановський

Олександр Грановський, нардеп фракції БПП, член комітету з питань правової політики та правосуддя висловив сумнів в об’єднанні БПП і «Народного фронту».

Таку думку в ефірі ZIK висловив Грановський, коментуючи ідею об’єднання «Блоку Петра Порошенка» і «Народного фронту».

«Питання об’єднання є на повістці дня. Точніше, гостро було нещодавно. Але зараз втратило гостроту. Я сумніваюсь, що таке об’єднання відбудеться, але життя покаже», - заявив Грановський.

Закінчення реформ – медичної, пенсійної, на думку нардепа, залежить від того, наскільки злагоджено буде працювати коаліція.

«Якщо дві фракції, які складають її основу, будуть працювати в мирі і згоді, і у них, як і сьогодні, будуть інтерес та перспективи, то голосувати будемо спокійно», – вважає нардеп.

Грановський прокоментував також ймовірність потрапляння обох політсил у наступний парламент.

«Тими силами, які є у коаліції, рухають реформи, які зазвичай є непопулярними. Важко боротися за власний рейтинг у такому становищі. Ми багато зробили, набагато більше, ніж влада в інші роки. А, будучи у владі, завжди важче боротися за рейтинг. Той, хто в опозиції – критикує, і їм легше. БПП безумовно в тому чи іншому вигляді має хороші шанси на те, щоб отримали значні позиції у новому парламенті. Я вірю в спроможність «Народного фронту» подолати бар’єр, якщо він залишиться на тому ж рівні, і зайти в парламент», – висловив думку нардеп. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: