У Британії знову королівське весілля: принцеса Євгенія виходить заміж

У Британії знову королівське весілля: принцеса Євгенія виходить заміж
Принцеса Євгенія і її наречений Джек Бруксбенк

Весільна церемонія відбудеться в каплиці Святого Георгія

12 жовтня у Віндзорському замку відбудеться ще одне королівське весілля. Цього разу під вінець вирушить принцеса Євгенія, друга дочка принца Ендрю і герцогині Йоркської.

Про це повідомляє Vogue.

Так, весільна церемонія відбудеться в каплиці Святого Георгія – там же, де в травні 2018 року вінчалися принц Гаррі і Меган Маркл. Наречений Євгенії, Джек Бруксбенк, з яким вона зустрічається вже сім років, зробив їй пропозицію в січні під час їх поїздки в Нікарагуа.

У списку гостей вже 1200 людей. А потрапити на весілля може будь-який житель Британії, якщо йому пощастить виграти запрошення в лотерею, яку розіграють 8 серпня.

Окремо на весілля запрошені представники благодійних організацій, жителі міста Віндзора, де розташований королівський замок, і діти зі шкіл, в яких навчалася принцеса Євгенія. Також наречена наполягла на трансляції весілля, щоб ті, хто не потрапив усередину, також змогли побачити свято.

Після того, як церемонія закінчиться, Євгенія і Джек вирушать на прогулянку вулицями Віндзора в кареті, як це робили у свій час герцоги Сассекські.

Про нареченого відомо, що він з родини баронетів Бруксбенк. Раніше наречений працював менеджером клубу «Махікі» в лондонському районі Мейфер. Сама ж Євгенія працює директором художньої галереї «Гойзер енд Вірт». Після весілля вона збереже свій титул і залишиться дев'ятою в лінії успадкування трону, але, за бажанням, зможе взяти прізвище чоловіка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: