У центрі Дніпра сталася стрілянина, є загиблий

У центрі Дніпра сталася стрілянина, є загиблий

Стрілянина сталася під конфлікту між двома групами людей

У четвер, 30 червня, близько опівночі у самому центрі міста Дніпро в результаті стрілянини постраждало двоє людей. Рана одного з них - 31-річного чоловіка - виявилася смертельною і він помер у лікарні не приходячи до тями.
Інший чоловік 1989 року народження з вогнепальним пораненням стегна та передньої черевної стінки самостійно звернувся до міської лікарні. Він і розповів правоохоронцям обставини події, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.
«Виявилося, що обидва постраждалі отримали травми в один і той же час, в одному й тому ж місці. Це сталося близько 23:40 на вул. Міронова. Також поліцейські опитали свідків фатальної пригоди і встановили, що обоє чоловіків були травмовані в результаті конфлікту між двома групами людей», - йдеться у повідомленні поліції.
В ході розшукових дій працівники карного розшуку виявили та затримали місцевого мешканця 1989 р.н., якому найближчим часом буде вручено письмове повідомлення про підозру. З місця події вилучено чотири гільзи. Знаряддя злочину – гладко ствольна мисливська рушниця «САЙГА 20С» калібру 20 мм вилучена та направлена на експертизу.

Проводяться подальші заходи по встановленню обставин вчинення злочину.
Слідчим відділенням Бабушкінського ВП Дніпропетровського ВП порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що карається позбавленням волі строком від 7 до 15 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: