У Черкасах діяв підпільний алкогольний цех: місячна потужність – до 5 тонн

У Черкасах діяв підпільний алкогольний цех: місячна потужність – до 5 тонн
Вилучений сурогат

Троє мешканців Черкас реалізовували сурогат на території регіону та сусідніх областей

Оперативники Управління захисту економіки в Черкаській області Нацполіції підпільне виготовлення фальсифікованої алкогольної продукції.

«Підпільне виробництво організували троє мешканців Черкас. Цех знаходився в одному з гаражних кооперативів міста, де виготовляли та зберігали алкогольну продукцію. Реалізовували сурогат у п’ятилітрових літрових поліетиленових пляшках на території регіону та сусідніх областей. Для виготовлення продукції використовували спирт та воду. Щомісячна потужність виробництва – 4-5 тонн», - йдеться у повідомленні прес-служби Нацполіції

В рамках кримінального провадження, відкритого слідчим управлінням поліції Черкаської області, оперативники задокументували злочинні кроки фігурантів справи

Правоохоронці провели санкціоновані обушки у підпільному цеху, за місцем мешкання фігурантів справи та їх автомобілях.

Поліція вилучила 28 тисяч гривень, 1,5 тонн готової до реалізації алкогольної продукції сумнівної якості та зброю без дозвільних документів.

899

«Наразі встановлюються канали поставки спирту та коло осіб, які також можуть бути задіяні у підпільному виробництві та реалізації алкогольної продукції», - резюмували в поліції.

«Главком» також повідомляв, що прикордонники на Одещині знайшли трубопровід, який облаштували для перекачки спирту з Молдови.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: