У Чернівецькій обл. прикордонники викрили спробу масштабної тютюнової контрабанди

У Чернівецькій обл. прикордонники викрили спробу масштабної тютюнової контрабанди
Прикордонники Чернівецького загону організували заходи щодо недопущення контрабандної діяльності
Фото GOROD.cn.ua

На ділянці відділу «Селятин» неподалік від держкордону вдалося запобігти спробі незаконного переміщення 7,5 тисяч пачок тютюнових виробів до сусідньої Румунії

У Чернівецькій обл. прикордонники припинили спробу контрабанди тютюнових виробів, вилучено понад 7 тис. пачок сигарет. Про це повідомили в Держприкордонслужбі України

«Вчора на Буковині, отримавши оперативну інформацію про можливу протиправну діяльність, прикордонники Чернівецького загону організували заходи щодо недопущення контрабандної діяльності. Як результат, на ділянці відділу «Селятин» неподалік від держкордону вдалося запобігти спробі незаконного переміщення 7,5 тисяч пачок тютюнових виробів до сусідньої Румунії», - йдеться в повідомленні.

Крім того, два факти контрабандної діяльності були припинені у Львівській обл. в пункті пропуску «Устилуг». У двох легкових автомобілях були виявлені схованки з тютюном. «Таким чином наші громадяни намагалися перевезти через кордон 180 і 600 пачок сигарет відповідно. Знайдені цигарки вилучено і встановленим порядком передано взаємодіючим підрозділам. У другому випадку було вилучено та автомобіль, як засіб переміщення контрабанди. Сума оцінки тютюну та автомобіля склала більше 31 тисячі гривень», - зазначили в ДПСУ.

Як повідомлялось, на пунктах перетину кордону України і Польщі з українського боку зникли черги з автомобілів, які спостерігалися протягом кількох минулих місяців. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: