У «Дизель шоу» повідомили про стан акторів після ДТП

У «Дизель шоу» повідомили про стан акторів після ДТП
Актори «Дизель шоу» 

Більшість учасників колективу проходять відновлення після аварії, багато хто залишається в лікарні

Учасники колективу «Дизель шоу» після ДТП вирішили скасувати всі концерти, які були заплановані до кінця поточного року. Артисти повернуться на сцену у 2019 році. 

Про це повідомляється Instagram «Дизель Студіо».

Зараз більшість учасників колективу проходять відновлення після аварії, багато хто залишається в лікарні.

Яна Глущенко і Єгор Крутоголов поки що проходять реабілітацію в домашніх умовах. Актори в очікуванні подальшого обстеження лікарів, Євгену Сморигіну прописаний постільний режим до кінця року, Вікторія Булітко оговтується від події морально і фізично, Євген Гашенко і Олександр Бережок самостійно пересуваються, але ходять в гіпсі, Максим Неліпа потроху одужує, але також все ще ходить в гіпсі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Информация о здоровье актёров «Дизель Студио» Яна Глущенко и Егор Крутоголов пока что проходят реабилитацию в домашних условиях. Актеры в ожидании дальнейшего обследования врачей. Евгений Сморигин прописан постельный режим до конца года. Виктория Булитко (Victoria Bulitko) оправляется от произошедшего морально и физически. Евгений Гашенко и Александр Бережок самостоятельно передвигаются, но ходят в гипсе. Максим Нелипа понемногу поправляется, но также все ещё ходит в гипсе. По предварительным прогнозам, актеры войдут в рабочее состояние до конца года. Наш любимый балет "Ва-банк" также проходит реабилитацию и восстановление. Поэтому «Дизель Студио» приняли решение об отмене всех сценических концертов до конца 2018 года. Мы продолжим радовать зрителей на сцене "Дворца Украины", а также в залах городов Украины и всего мира в 2019-м году. Спасибо за поддержку и понимание #дизельшоу #дизельстудио #глущенко #булитко #крутоголов #бережок #гашенко #сморигин #нелипа #концерты #новости #украина #киев

Публикация от Дизель Студио (@dizelstudio)

«За попередніми прогнозами, актори увійдуть в робочий стан до кінця року. Наш улюблений балет «Ва-банк» також проходить реабілітацію і відновлення. Тому «Дизель Студіо» прийняли рішення про скасування всіх сценічних концертів до кінця 2018 року. Ми продовжимо радувати глядачів на сцені «Палацу України», а також в залах міст України та всього світу в 2019-му році. Дякую за підтримку і розуміння», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялось, 20 жовтня в ДТП під Києвом загинула Марина Поплавська - акторка відомого українського гумористичного проекту «Дизель шоу». 

У результаті ДТП також були були госпіталізовані Єгор Крутоголов та Яна Глущенко.

Водія автобуса затримали. За даним фактом порушено кримінальне провадження.

21 жовтня у Києві пройшло прощання з актрисою. 22 жовтня тіло Поплавської відвезли до Житомира.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: