У Джамали кажуть, що конкурентів з Росії навіть не бачили в Стокгольмі

У Джамали кажуть, що конкурентів з Росії навіть не бачили в Стокгольмі

Денис Козловський, PR-директор Джамали, в інтерв’ю «Главкому» розповів, що на Євробаченні у Стокгольмі ніколи не бачили із команди Серія Лазарєва.

«Ми були на екскурсії разом з делегацією Ізраїлю. Ми бачимо в готелі хлопців з азербайджанської делегації, зустрічали учасників від Франції, Польщі, Білорусі. Це не називається дружбою, просто приятельське спілкування. Насправді у нас особливо немає вільного часу, щоб спілкуватися з іншими делегаціями, тому що тут цілий день досить щільно розписаний. Крім репетицій, прес-конференцій, консультацій та інтерв'ю, є ще й інші заходи. Зокрема, у нас запланована зустріч з українськими громадами - «Українськими жінками Швеції» та «Українською молоддю Швеції». Там же буде і посол України в Швеції, він буде вести цю зустріч», - розповів Козловський.

Нагадаємо, що перший півфінал конкурсу відбувся 10 травня, визначились перші фіналісти Євробачення-2016. Другий півфінал – 12 травня, а фінал – у суботу, 14 травня.

Джамала побореться за право виступати у фіналі пісенного конкурсу Євробачення-2016 у другому півфіналі 12 травня. Українська співачка кримськотатарського походження виступить під номером 15 і виконає пісню «1944», в якій вона розповідає історію депортації своєї сім'ї із Криму в середині минулого століття.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: