У Франції поліція затримала українця з бейсбольною битою - МЗС

У Франції поліція затримала українця з бейсбольною битою - МЗС

Громадянин України перевозив биту в автомобілі

У середу, 15 червня, у Франції поліція затримала громадянина України, який у машині перевозив бейсбольну биту. Про це у коментарі УНН повідомила представник Департаменту консульської служби МЗС України Ореста Старак.
«Станом на вчора, ми отримали інформацію від нашого консула з Франції про те, що французькою поліцією був затриманий громадянин України, в автомобілі якого знаходилися бейсбольні бити. Він був затриманий для з’ясування обставин. Сьогодні ми отримали уточнення інформації від нашого консула, про те, що згаданий громадянин України перевозив лише одну бейсбольну биту. За попередньою інформацією, після проведення з ним роз’яснювальної роботи і попередження про те, що він повинен дотримуватися законодавства країни перебування, був відпущений. Однак ця інформація ще перевіряється, оскільки з’явилися відомості про те, що згаданий громадянин України все ще перебуває у поліції. І нібито розглядається питання щодо його депортації. Зараз ця інформація перевіряється нашим консулом», — повідомила Старак.
Нагадаємо, у французькому Ліллі, де напередодні пройшов матч Євро-2016 між збірними Росії і Словаччини, до раннього ранку четверга тривали сутички футбольних уболівальників і поліції. Поліція затримала 36 найагресивніших уболівальників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: