У Харкові знайшли мертвими професора та його сина

У Харкові знайшли мертвими професора та його сина

У квартирі було виявлено трупи двох чоловіків зі слідами насильницької смерті

Увечері 3 жовтня в одній із квартир багатоповерхового будинку на вул. Гацева в Харкові поліція виявила тіла двох людей з ознаками насильницької смерті.
Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Харківській області, 3 жовтня поліції повідомили про те, що 58-річний харків'янин тривалий час не з'являється на роботі. Поліцейські виїхали за домашньою адресою чоловіка, але дверей у квартиру ніхто не відчинив. На місце події прибула слідчо-оперативна група і рятувальники, які змогли потрапити до квартири через вікно за допомогою приставних сходів.
«У квартирі було виявлено трупи двох чоловіків (58 та 32 років) зі слідами насильницької смерті. Дані внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство – Ред.). Максимальний термін покарання за цією статтею - довічне позбавлення волі», - прокоментував начальник Київського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області Павло Іванченко.
58-річний загиблий - професор, доктор фізико-математичних наук, працював у Харківському фізико-технічному інституті і за сумісництвом працював на кафедрі прикладної математики факультету математики та інформатики в Харківському національному університеті ім. В.Н.Каразіна, підтвердили агентству «Інтерфакс-Україна» в прес-службі університету.
За попередніми даними відділу комунікації облуправління поліції в Харківській області, 32-річний загиблий - син професора.
До завершення експертиз у поліції не коментують питання, що стало причиною смерті чоловіків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: