У Херсоні з палаючого будинку врятували сімох домашніх улюбленців

У Херсоні з палаючого будинку врятували сімох домашніх улюбленців
Пожежа сталася у двоповерховому приватному будинку в Херсоні

Пожежники винесли з палаючої будівлі двох котиків, двох морських свинок та трьох собачок

У Херсоні рятувальники під час ліквідації пожежі у приватному будинку врятували 7 домашніх тварин. Про це повідомляє з посиланням на прес-службу ДСНС України.

Пожежники винесли з палаючої будівлі двох котиків, двох морських свинок та трьох собачок. Тварин знайшли під диваном на першому поверсі будівлі.

Пожежа сталася у двоповерховому приватному будинку близько 10 години ранку. На момент прибуття рятувальників над будинком стояв вогняний стовп, що повністю охопив дах та другий поверх.

«О 10:45 пожежу локалізували, не допустивши перекидання вогню на поряд розташовані інші житлові будинки. Ліквідовано пожежу о 12:30. У результаті вогнем знищено покрівлю та другий поверх будинку на загальній площі 160 кв. м», - зазначили у відомстві.

Відомо, що на другому поверсі будинку зберігалась велика кількість легкозаймистих будівельних матеріалів, які і посприяли такому стрімкому горінню.

Під час пожежі вдома, окрім тваринок, нікого не було. Рятувальників викликали сусіди. Наразі встановлюється причина пожежі.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: