У кабінеті заступника губернатора Херсонщини виявлено пакунок з грошима

У кабінеті заступника губернатора Херсонщини виявлено пакунок з грошима

Посадовець зателефонував у поліцію і заявив, що в службовому кабінеті помітив невідомий пакет

У Херсоні поліція проводить перевірку інформації про надання неправомірної вигоди заступникові голови Херсонської обласної державної адміністрації. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

«В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував один із заступників голови Херсонської обласної державної адміністрації. Посадовець заявив, що в службовому кабінеті помітив невідомий пакет», - йдеться в повідомленні.

На місце виїхала слідчо-оперативна група Херсонського відділу поліції. Поліцейські перевірили вміст пакету та виявили всередині грошові купюри.

Інформація внесена до журналу Єдиного обліку. Попередня правова кваліфікація – ст.369 Кримінального кодексу України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Проводяться невідкладні першочергові слідчі дії.

Нагадаємо, правоохоронці викрили керівника одного з управлінь Державної авіаційної служби України, який вимагав 7 тисяч доларів США хабара.

Також нещодавно Служба безпеки України викрила на хабарі у розмірі 26 тисяч доларів голову Сумського господарського суду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: