У Карпатах рятувальники припинили пошуки невідомого літака

У Карпатах рятувальники припинили пошуки невідомого літака

Судно шукали три пошукових групи, а також поліція і волонтери з квадрокоптером

Рятувальники припинили пошук літака, який нібито розбився в горах біля Яремче Івано-Франківської області. Судно не знайшли. Про це у вівторок, 17 квітня, повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Рятувальники шукали судно протягом двох днів. Пошуки припинили ввечері 16 квітня.

«Станом на 19:00 16 квітня 2018 року пошукові роботи на території Яремчанської міськради припинені, повітряне судно не знайдене», - повідомляє управління ОДА.

Організували три пошукових групи, залучили поліцію і волонтерів з квадрокоптером. З його допомогою обстежили місцевість орієнтовно на території 150 га, а саме: Поляницю - присілок с. Микуличин, урочище Чорний Погар, під Бердами, Менчул, Гордєєву Росич, Щави, гору Лисина Космацька, Гордю, Білу Кобилу, Рижі, полонини Погар і Буковина, Шекелівку, Мунчалик і перевал Суха Росич.

Нагадаємо, інформація про аварію надійшла ввечері 15 квітня від жителя села Микуличин, який заявив, що в гірській лісовій місцевості урочища Ліснови Яремчанського району впав літак.

На місце здогадуваного падіння вирушили два загони рятувальників - 12 осіб. Додаткових повідомлень про падіння повітряного судна в районі пошуку від мешканців прилеглих територій не надходило.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: