У Києві біля військової прокуратури дерева потрощили автівки

У Києві біля військової прокуратури дерева потрощили автівки
13 жовтня в Україні очікується погіршення погодних умов

На території Головної військової прокуратури дерева пошкодили 4 автомобілі

На території Головної військової прокуратури сталося падіння дерева, в результаті чого було пошкоджено 4 автомобілі.

12 жовтня у Києві, на території Головної військової прокуратури, що знаходиться у Солом’янському районі сталося падіння дерева, в результаті чого було пошкоджено 4 автомобілі.

На щастя, люди не постраждали. Працівники комунального підприємства вже приступили до ліквідації наслідків надзвичайної пригоди.

Нагадаємо, сьогодні негода в Україні вирує на Одещині. Зранку в Одесі йшов сильний дощ, однак багато хто з батьків не привели дітей до дошкільних установ, учні не прийшли за шкільні заняття, врахувавши штормове попередження синоптиків Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, що спрогнозували негоду в Одесі - сильний дощ і пориви північно-східного вітру до 25-27 м/с.

Як повідомлялося, напередодні міськрада Одеси звернулася до роботодавців - надати співробітникам 12 жовтня вихідний у разі сильного погіршення погодних умов. Одеситам було рекомендовано обмежити поїздки, а також бути пильними і не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, оскільки можливе падіння гілок і кабелів.

Як повідомляв Главком, сьогодні в Одесі будівельний кран упав на ресторан та магазин.

Також нагадаємо, що в Україну йдуть дуже сильні дощі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: