У Києві проходить забіг у вишиванках

У Києві проходить забіг у вишиванках

Автор ідеї «Забігу у вишиванках» - кращий марафонець Європи 2007 року Олександр Кузін

Сьогодні, 24 серпня, в День Незалежності України на Русанівській набережній у Києві відбувається благодійний забіг у вишиванках.
Забіг розпочався з розминки, яку професійно провела фітнес-тренер і новоспечена мама Аніта Луценко. А далі о дев’ятій ранку - власне забіг. Старт забігу на 5 і 10 км дав відомий тренер українських олімпійців, автор ідеї «Забігу у вишиванках», кращий марафонець Європи 2007 року Олександр Кузін.

Всіх учасників «Забігу у вишиванках» підтримують і розважають відомі радіоведучі «Будильники на Русском» - Кирило Капустін і Наташа Довлатова разом зі спеціальним гостем свята групою ТВК.

Ведучі проведуть розіграш автомобіля серед зареєстрованих учасників, а хто не встигне зареєструватися, зможе взяти участь у не менш цікавій лотереї.
Майданчики зі смачною їжею, дитячі зони з аніматорами та подарунками - яскраве українське свято і для дорослих, і для дітей обіцяють організатори та спонсори.
Генеральний партнер свята - АТБ мережа №1 в Україні. Бути в формі учасникам забігу допомагає «Моршинська». Побувавши на святі, кожен зможе пишатися тим, що живе в спортивній незалежній Україні.
Інформаційний партнер – «Главком»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: