У Києві жінка впіймала сусіда, який випав з вікна дев'ятого поверху

У Києві жінка впіймала сусіда, який випав з вікна дев'ятого поверху

Чоловік погрожував дружині викинутися з вікна, не збираючись цього робити. Але випадково зірвався

У Києві в Святошинському районі жінка врятувала сусіда зверху, який випав із дев'ятого поверху, схопивши його за ноги, повідомляють «Факти».

56-річна Ольга Михайленко протягом півгодини тримала за ноги чоловіка.

«Кожна наступна секунда з тих 30 хвилин, що я тримала свого сусіда, давалася мені все важче і важче. Ноги тремтіли, руки оніміли. Здавалося, ще мить - і більше не витримаю», - розповіла вона.

Володимир Блискун, якого жінка врятувала, розповідає: «Я курив на балконі, потім переліз на зовнішню сторону, став на ящики для квітів та сказав дружині, що, якщо вона не перестане на мене кричати, зстрибну вниз. Насправді, звичайно, не збирався цього робити - дев'ятий поверх все-таки ! Сказав просто, щоб вона злякалася і припинила сварку, але коли я спробував залізти назад на балкон, нога зісковзнула, шльопанець полетів вниз - і я зірвався. Встиг вхопитися руками за край бортика, повис на кілька секунд, а потім пальці розчепилися».

У той момент 30-річний син Ольги сказав матері, що над балконом висять чиїсь штани.
«Я вийшла подивитися. І зрозуміла, що це не штани, а... ноги сусіда зверху! Я не встигла нічого подумати - в наступну секунду він зірвався. Як мені вдалося зловити його на льоту, я навіть уявити собі не можу. Але факт залишається фактом: коли він пролітав мимо, я схопила його за щиколотки. Після цього він перекинувся догори дригом і повис», - зазначила жінка.

За словами рятівниці, ривок настільки був сильним, що «мало не висмикнув плечові суглоби», а син допомогти намагався, але не вийшло. Олексій покликав на допомогу сусідів, проте інцидент стався вночі, тому пошуки помічників зайняли півгодини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: