У «Київенерго» повідомили про напади на центри обслуговування клієнтів

У «Київенерго» повідомили про напади на центри обслуговування клієнтів

Центр обслуговування клієнтів «Київенерго»

Свідки інциденту характеризували поведінку нападника як «неадекватну, агресивну і соціально небезпечну»

Компанія «Київенерго» заявила про напади на центри обслуговування клієнтів. Про це повідомляється на її сторінці в Facebook.

Так, у п’ятницю нападу зазнав офіс, розташований за адресою вулиця Тимошенко, 18. «За попередніми даними, напад був скоєний громадянином Пайкіним О.Л, 1977 р.н., який в середу здійснив напад на центр обслуговування за адресами вул. В.Вільямса, 3/7 та п-т Повітрофлотський, 58, а в червні - на центр обслуговування на вул. Мельникова, 31», - повідомили в компанії.

За інформацією «Київенерго», свідки інциденту, в тому числі лікарі швидкої допомоги, які прибули на місце події, характеризували поведінку нападника як неадекватну, агресивну і соціально небезпечну. Як стверджують в компанії, під час нападу в середу він увірвався в приміщення центру обслуговування, де перебувало близько 20 клієнтів і співробітників, розбив вікна, техніку і меблі.

«На щастя, завдяки оперативним діям охоронців, ніхто з клієнтів не постраждав. Але одну співробітницю центру обслуговування було госпіталізовано з діагнозом гіпертонічний криз», - додали в компанії.

У зв'язку з цим «Київенерго» посилює заходи безпеки в центрах обслуговування і закликає столичну поліцію забезпечити правопорядок у громадських місцях.

Центри обслуговування клієнтів «Київенерго» на вулиці Вільямса та проспекті Повітрофлотському тимчасово не працювали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: