У Кременчуці жінки втримали чоловіка, який хотів стрибнути з мосту (відео)

У Кременчуці жінки втримали чоловіка, який хотів стрибнути з мосту (відео)
Поліцейські подякували жінкам за небайдужість
Скріншот фото: відео Патрульна поліція Кременчука

На Крюківському мосту чоловік намагався вкоротити собі віку

У Кременчуці Полтавської області врятували чоловіка, який хотів стрибнути з мосту. Про це повідомляє патрульна поліція міста.

Днями спільний екіпаж патрульних та нацгвардійців отримав повідомлення про те, що на Крюківському мосту чоловік намагається вкоротити собі віку. Прибувши на виклик, охоронці порядку побачили двох жінок, що тримали чоловіка, який намагався стрибнути у воду.

«Зволікати часу не було, патрульні та нацгвардійці негайно почали діяти: обв’язали містянина мотузкою та затягнули на міст, де на нього вже чекали лікарі», – йдеться в повідомленні.

Поліцейські подякували жінкам за небайдужість, людяність, громадянську позицію, завдяки якій вдалося врятувати людське життя.

Раніше столичні поліцейські врятували чоловіка і жінку з палаючого гаража. Героїчний вчинок зафіксувала нагрудна камера поліцейського.

Столичні рятувальники визволили з нашийника учасницю екстремального квесту на честь 8 березня. Як виявилося, під час квесту дівчина собі на шию одягла нашийник, а коли гра закінчилася – його не змогли зняти. У нашийнику заїв замок.

У Чернігівській області поліцейські врятували хлопця, який вночі загубився в лісі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: